Rothenberger HSS bimetál lyukfűrész

Ár
Rothenberger HSS bimetál lyukfűrész Ft (Bruttó ár)
Külső raktáron
1 év termékgarancia
Házhozszállítjuk Önnek!
Személyesen is átveheti üzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek >>
Választható fizetési módok:
Készpénz, előre utalás, utánvét

Termék leírás

 

Rothenberger HSS bimetál lyukfűrész

Alkalmas ötvözetlen acélhoz (max. 700 N/mm2 szilárdság), színes- és könnyűfémekhez, műanyagokhoz, gipszkartonhoz, építőelemekhez, farostlemezhez, rétegelt lemezhez és fához.

Készlet tartalma:
Lyukfűrész készlet, felfogó szár, központosító fúró, műanyag koffer

A Rothenberger, mint egy nemzetközi vállalat a világ számos országában jelen van, és már több mint hatvan éve világszerte vezető szerepet tölt be az innovatív és technológiailag igényes csőszerelő szerszámok és gépek gyártása területén. A szakemberek kiemelt partnereként a Rothenberger teljes körű megoldásokat kínál (Rothenberger HSS bimetál lyukfűrész) a csőszerelési anyagok megmunkálására beszerelésére, kiegészítő szolgáltatások valamint a karbantartási munkálatok esetén. A Rothenberger által gyártott, több mint 5.000 termékkel, köztük a Rothenberger HSS bimetál lyukfűrész is a világ legszéleskörűbb prémium kategóriás csőszerelési szerszámok és gépek kínálatát nyújtja. A Rothenberger HSS bimetál lyukfűrész egyaránt jó minőségű tartós anyagokból készülnek, garantálva a hosszú élettartamot.

Műszaki leírás

Alkalmas ötvözetlen acél (max. 700 N/mm2 szilárdság), színes- és könnyűfémek, műanyagok, gipsz, építõelem, rostlemez, rétegeltlemez anyagokhoz és fafeldolgozáshoz.
Felfogószár nélkül!

Cikkszám
ROT-114030
További Rothenberger termékek