Rothenberger présgép

A Rothenberger vállalat időben felismerte, hogy a préstechnológia nagyon fontos szerepet tölt be az épületgépészetben, így jelentős innovációval élen járnak ebben a technológiában. A Rothenberger présgép a legjobb minőségű és megbízható gépek között is messze túl szárnyalja más gyártók eszközeit. A Rothenberger présgép és préspofa megalkotásakor a fejlesztők gondoltak a más gyártók eszközeit használó szerelőkre, így a Rothenberger préspofa komptibilis más présgép gyártmányokkal is.

 

Rothenberger Romax Pressliner

Azon szakemberek, szerelők akiknek fontos a gyors, hatékony és minőségi munka elengedhetetlen, hogy használják ezen szerszámokat.

A Rothenberger présgép kapható hálózati áramról és akkumulátorról üzemelő kivitelben is. Utóbbi kivételesen könnyű, kézreálló szerszám, mely teljesen automaikusan működik, így az épületgépészeti munkálatoknál kiválóan használható.

 

Rothenberger préspofa

A Rothenberger által gyártott préspofák kíváló anyagokból és a legmodernebb gyártási technológiával készülnek és 12-54 mm Ø idomok kötéséhez használhatók. Valamennyi présgéphez alkalmazható, amely kompatibilis préspofa befogással rendelkezik Optimális az építkezési helyszínek kemény körülményeihez Nagyfokú rugalmasság és nyújthatóság jellemzi a Rothenberger préspofákat.

 
 
 
Létrehozva
2014. április 4. 14:36