Házhozszállítás

Szállítási díjak


A webáruházunkon keresztül leadott megrendelésekre az alábbi szállítási díjak vonatkoznak. Az extra méretű termékek szállítási díjai bizonyos esetekben ettől eltérőek lehetnek, melyről kollégáink e-mailben küldenek tájékoztatást.

NORMÁL SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:
Megrendelt termékek összértéke Szállítási díj futárcéggel Személyes átvétel szaküzleteinkben
0 Ft - 20 000 Ft 1 290 Ft INGYENES
20 000 Ft - 100 000 Ft 2 990 Ft INGYENES
100 000 Ft felett INGYENES INGYENES
SZÁLLÍTÁSI DÍJAK EXTRA MÉRETŰ CSOMAGOK ESETÉN:
Megrendelt termékek mérete Szállítási díj futárcéggel Személyes átvétel szaküzleteinkben
120 cm-ig és 300 kg-ig 14 000 Ft INGYENES
121 - 200 cm és 500 kg-ig 18 000 Ft INGYENES
Más eltérő méret és súly egyedi kalkuláció INGYENES
Bizonyos termékek extra méretűnek számítanak, vagy raklapos megoldást kell alkalmazni a szállításuknál. Ezekre a termékekre nagy méretük, nagy súlyuk vagy sérülékenységük miatt külön díjszabás vonatkozik. A személyes átvétel azonban üzleteinkben ingyenes!

Ajánlott extra szállítási szolgáltatások


Kiegészítő szolgáltatásokat is igénybe vehet, melyeket a rendelés leadásakor választhat ki. Az extra erősített csomagolás a termékek méretének és számának növekedésével változhat.

Csomagnyitás, csomag ellenőrzés
450 Ft
A csomag megérkezésekor még a futár jelenlétében ki tudja bontani a csomagot, ellenőrizni tudja a tartalmát, és ha baj van vele, azonnal vissza tudja küldeni.
Extra erősített csomagolás
490 Ft-tól
Extra csomagolás és bélés, hogy a szállítás során véletlenül se sérüljön vagy karcolódjon meg a termék. Termékeinket mérettől függően gondosan becsomagoljuk, ezzel is garantálva a sikeres és tökéletes kézbesítést. Ajánlott!