Rothenberger Roflare compakt nyitható peremező

Megszűnt
A gyártó megszüntette ennek a terméknek a
gyártását, ezért nem rendelhető.
Helyette javasoljuk, hogy válassza a termék utódját, mely kedvező áron nyújt jobb teljesítményt.

Termék leírás

Rothenberger Roflare compakt nyitható peremező

A Rothenberger, mint egy nemzetközi vállalat a világ számos országában jelen van, és már több mint hatvan éve világszerte vezető szerepet tölt be az innovatív és technológiailag igényes csőszerelő szerszámok és gépek gyártása területén. A szakemberek kiemelt partnereként a Rothenberger teljes körű megoldásokat kínál (Rothenberger Roflare compakt nyitható peremező) a csőszerelési anyagok megmunkálására beszerelésére, kiegészítő szolgáltatások valamint a karbantartási munkálatok esetén. A Rothenberger által gyártott, több mint 5.000 termékkel, köztük a Rothenberger Roflare compakt nyitható peremező is a világ legszéleskörűbb prémium kategóriás csőszerelési szerszámok és gépek kínálatát nyújtja. A Rothenberger Roflare compakt nyitható peremező egyaránt jó minőségű tartós anyagokból készülnek, garantálva a hosszú élettartamot.

Műszaki leírás

Precíziós és egyszerű, 45° peremek kialakításához réz-, KUNIFER-, sárgaréz-, aluminium és precíziós acélcsöveken, 1 mm falvastagságig.
Mobil felhasználása ideális hűtéstechnikai vagy autóipari vezetékeken (pl. fékvezetékek). ROFLARE duplaperemezővel E, F típusú kettős peremek és 180°-os peremek készítése lehetséges.

  • Keményített és köszörült perem kónusz: A perem kiváló tömítőfelülete
  • Speciális menet: Erőtakarékos és anyagkímélő alakítás
  • Magas minőségű speciális acélból készült: Alacsony súly és hosszú élettartam
  • Multiblokk többszörös feszítőpofák: A csövek biztos excentrikus gyorsmegfogása és automatikus központosítás
Cikkszám
26038
Súly
28.50 kg