Rothenberger Rofrost Turbo 3/4"-2" csőfagyasztó gép

Ingyen szállítjuk Megszűnt
A gyártó megszüntette ennek a terméknek a
gyártását, ezért nem rendelhető.
Helyette javasoljuk, hogy válassza a termék utódját, mely kedvező áron nyújt jobb teljesítményt.

Termék leírás

Rothenberger Rofrost Turbo 3/4"-2" csőfagyasztó gép

Jellemzők:

  •  Biztonságos fagyasztás: a fagyasztófejen lévő hőmérő jelzi a cső teljes átfagyását.
  •  Különböző méretű szűkítőbetétek minden járatos csőátmérőhöz
  •  A flexibilis fagyasztótömlő és az egyszerű fejrögzítő rendszer lehetővé teszi a szűk helyeken és a fej felett végzett munkát
  •  A hő átadó fagyasztópaszta garantálja az optimális jégképződést. Megakadályozza a légrések kialakulását a cső és a fagyasztófej között. Használatával szűkségtelen a csővezeték vízzel való spriccelése.
     
A Rothenberger, mint egy nemzetközi vállalat a világ számos országában jelen van, és már több mint hatvan éve világszerte vezető szerepet tölt be az innovatív és technológiailag igényes csőszerelő szerszámok és gépek gyártása területén. A szakemberek kiemelt partnereként a Rothenberger teljes körű megoldásokat kínál (Rothenberger Rofrost Turbo 3/4-2" csőfagyasztó gép) a csőszerelési anyagok megmunkálására beszerelésére, kiegészítő szolgáltatások valamint a karbantartási munkálatok esetén. A Rothenberger által gyártott, több mint 5.000 termékkel, köztük a Rothenberger Rofrost Turbo 3/4-2" csőfagyasztó gép is a világ legszéleskörűbb prémium kategóriás csőszerelési szerszámok és gépek kínálatát nyújtja. A Rothenberger Rofrost Turbo 3/4-2" csőfagyasztó gép egyaránt jó minőségű tartós anyagokból készülnek, garantálva a hosszú élettartamot.

Műszaki leírás

Rothenberger Rofrost Turbo 3/4"-2" csőfagyasztó gép

Vörösréz-, acél és többrétegű műanyagcsövekhez, ideális szaniter és fűtésszerelés keretében végzendő karbantartási-, javítási és bővítési munkákhoz, biztonságos és ellenőrizhető fagyasztás.

  • Automatikus ellenőrzött fagyasztás
  • Mobil készülék, ideális szervizek számára
  • Szűk helyeken is alkalmazható
  • Biztonságos, gyors kontrollált fagyasztás és felhasználás

A fagyasztópaszta biztosítja a problémamentes automatikus fagyasztást. Időmegtakarítás: rövid fagyasztási idő a nagy teljesítmény miatt!

Cikkszám
ROT-62203
Súly
26.00 kg